1. Hediye almaz.

Hediyeler elbette maddi değerle ilgili değildir. Ancak karşınızdaki kişinin sizi ciddiye aldığını, etkilemeye çalıştığını ve mutlu etmek istediğini gösterir. El emeğiyle hazırlananlar dahil ve başta olmak üzere özel günler bu anlamda kıymetli; rastgele zamanlarda içten gelerek alınanlarsa epey tatlıdır :) Bu yüzden karşınızdaki kişi size hiç hediye almıyor ve sizi hiç dışarı çıkarmıyorsa cimri olma ihtimalini göz önünde bulundurmak gerekir.

Cimri erkeği anlamanın 6 yolu

2. Ondan bir şey istemediğiniz için çok mutludur.

Hemen hemen her erkek, masraflarından tasarruf etmeye yardımcı olacak ve üzerinde mali baskı oluşturmayacak birini ister. Ancak bazıları, sevgililerinin ne kadar ihtiyacı olursa olsun kendilerinden hiç destek istememesinden ekstra memnun olur.

Cimri erkeği anlamanın 6 yolu

3. Sürekli paradan şikayet eder.

Sürekli ekonomiyi suçlar ve işlerin onun için ne kadar zor olduğunu dile getirir. Yer yer haklılık payı olsa da bunu sürekli yapmasının kimseye bir faydası yok neticede. Üstelik size ondan bir kuruş alamayacağınızın sinyalini göndermeye çalışıyorsa eyvahlar olsun...

Cimri erkeği anlamanın 6 yolu

4. Akşam yemeğini her zaman siz ödersiniz.

İlişkilerde her zaman tek taraf ödemeleri yapacak diye bir kural yok. Bir noktada hesap da paylaşılmalı. Fakat karşısınızdaki cimri bir erkekse bir bakmışssınız ki tüm hesapları siz ödüyorsunuz. Sizce de bu işte bir tuhaflık yok mu?

Cimri erkeği anlamanın 6 yolu

5. Özel günleri görmezden gelir.

Doğum günleri, Sevgililer Günü, yıldönümleri ve diğer özel günler... Şart olmamakla birlikte sevgiyi ve ilgiyi ifade etmek için harika fırsatlardır.  Daha önce de dediğimiz gibi illa ki maddi değeri olan hediyelere gerek yok. Ya da aranızda konuşup gerek olmadığına karar vermişsseniz ayrı konu. Ama hiç açıklama yapmadan direkt görmezden geliyorsa hiç hoş değil açıkçası.

Cimri erkeği anlamanın 6 yolu

6. Size daha fazlasını beklememeniz için işaretler bırakır.

Para konusunu gündeme getirerek sizi buna hazırlar. Nasıl mı? Hemen bir örnek verelim. "O restoran mı? Çok pahalı. Asla gitmem!”. Evet, hepimizin finansal iniş çıkışları oluyor ve böyle zamanlarda şikayet etmek yerine ona destek olmalısınız. Ama bazen de kendimizi ve birbirimizi şımartmalıyız, değil mi?

Cimri erkeği anlamanın 6 yolu

Anasını Kuzusu yeni sezonuyla 4 Ekim’de TLC ve tlctv.com.tr’de!

Kaçırdığın bölümleri izlemek için buraya tıkla.