Hayatımıza El Moussa olarak girdi, daha sonra Anstead oldu. Christina, eski eşlerini geride bırakarak yeni bir hayata başlıyor.

rüya gibi evler

Eylül ayında Ant Anstead ile boşanma kararlarını açıklayan Christina, Instagram’daki soyadını Haack olarak değiştirdi. Ancak kullanıcı adı hala @christinaanstead olarak görünüyor.

rüya gibi evler

Christina ve Ant, 2018 yılında evlenmişti ancak bu evlilik kısa sürdü. Rüya Gibi Evler’in yıldızı Instagram’dan yaptığı açıklamada, “Ant ve ben zor bir ayrılık kararı aldık. Birbirimize karşı minnettarız ve çocuklarımız her zaman bizim ilk önceliğimiz olarak kalacak. Bu süreçte desteğinize ihtiyacımız var” ifadelerine yer vermişti.

rüya gibi evler

Ant Anstead daha sonra boşanma kararının tamamen Christina’nın isteği olduğunu belirtmişti. Tamirat Tadilat’ın sunucusu boşanma kararının ardından bir rehabilitasyon merkezine de başvurarak bu süreçle mücadele etmeye çalışmıştı.

rüya gibi evler

Christina ve Ant’in 16 aylık Hudson adlı bir oğulları var. Christina'nın eski eşi Tarek El Moussa ise çok yakında ikinci kez evlenmeye hazırlanıyor.

rüya gibi evler