Bisküvileriniz sert mi oldu? Buddy’e göre hamuru fazla karıştırmış olabilirsiniz. Bir dahaki sefere daha yumuşak davranın.

Buddy Valastro’dan pastacılık tavsiyeleri

Buddy’den ikinci ders: yumurta akı koyulaşmıyorsa kasenin içinde yağ kalmış olabilir. 

Buddy Valastro’dan pastacılık tavsiyeleri

Kek yaparken kullandığınız meyveler dibe çöküyorsa hamur fazla ince olabilir. Meyvelere biraz un sürün!

Buddy Valastro’dan pastacılık tavsiyeleri

Kekimin dibi yandı ama içi pişmedi diyenlere çare Buddy Valastro’dan geliyor, fırının sıcaklığı fazla yüksek olabilir. Siz en iyisi fırın termometresi alın.

Buddy Valastro’dan pastacılık tavsiyeleri

Ekmek hamurunuz kabarmadı mı? Usta pasta şefine göre fazla sıcak suda mayalamış olabilirsiniz. Bir dahakine termometre kullanın.

Buddy Valastro’dan pastacılık tavsiyeleri

Kek hamurunuz topaklandıysa birkaç ihtimal var; kuru malzemeler elekten geçirilmemiş, yağ fazla soğuk veya malzemeler iyi karıştırılmamış olabilir. Gelecek sefer acele etmeyin ve malzemeleri iyice karıştırın diyor Buddy.

Buddy Valastro’dan pastacılık tavsiyeleri

Kapkek kremanız pütürlü olduysa Buddy’e göre sorun toz şeker olabilir. Pudra şekeri kullanmayı deneyin.

Buddy Valastro’dan pastacılık tavsiyeleri

Milyon Dolarlık Pastalar tüm bölümleriyle tlctv.com.tr'de!