-Çılgın Takıntılar

Çılgın Takıntılar, sizleri dünyanın en garip koleksiyonerlerin hayatına götürüyor. Lahana bebek koleksiyonerinden, tüm hayatını pembeler içinde yaşayan tuhaf hayatlara konuk olmak için buraya tıkla.

-Yemekkolikler

Bir yemeği takıntılı bir şekilde tüketen yemekkolikler, uzmanlar eşliğinde bağımlılıklarının yıkıcı yan etkileri ile yüzleşiyor. Buraya tıklayarak keşfedin.

yemekkolikler

-Aşırı Pintiler

Onlar tutumluluk denince durumu bir sonraki seviyeye taşıyanlar. Hayatınızda görebileceğiniz en pinti insanların yaşamlarına tanık olmak için buraya tıkla. 

-Ne Yediğini Biliyorum

Fazla kilolu ailelerin, yediklerini inkar etseler de, 24 saatlik bir kamera gözetiminin ardından gizli yeme alışkanlıkları ortaya çıkıyor. Ne Yediğini Biliyorum, her bir kaloriyi ortaya çıkarıyor. Tüm bölümleri izlemek için buraya tıklamayı unutma. 

yemekkolikler

-Kupon Çılgınlığı

Mümkün olduğu kadar az ödeyip, mümkün olduğu kadar çok satın almak mümkün mü? Onlar ufak indirimlerin peşinde değiller; kupon biriktirerek ciddi tasarruf yapıyorlar ve sağlam bir indirim için, çöp kutularında kupon aramaktan, zorlu matematik formülleri çözmeye kadar yapmayacakları bir şey yok! Bu sıra dışı insaları izlemek için buraya tıklaman yeterli! 

yemekkolikler