View this post on Instagram

A post shared by TLC Türkiye (@tlc_turkiye) on

 

Chip ve Joanna Gaines çifti, mağazaları ve Hayalimdeki Ev programıyla yaşadıkları küçük kasaba Waco’yu tüm dünyada tanınır hale getirdi. Oysa ki iki isim de burada doğmadı. Chip 1982’de Waco’ya, Kansas doğumlu Joanna ise lise yıllarında kasabaya yerleşti.

Aynı üniversiteden farklı yıllarda mezun olan çift kariyerlerine farklı alanlarda başladı. Chip işletme mezunu, Joanna ise iletişim bölümünü bitirdi.

Chip ve Joanna Gaines nasıl tanıştı?

Chip, Joanna’yı ilk kez babasının tamirane reklamlarında görüyor ve tanışmayı kafaya koyuyor. 2001’de tanışan çift, ilk randevularında bir restoranda kızarmış tavuk yiyor. Chip’in yemeğe bir buçuk saat geç geldiğini de hatırlatalım!

Nasıl evlenme teklifi etti?

Chip, bir yılı geçen beraberliklerinin ardından evlenme teklifi etmeye karar veriyor. Waco’dan 4 saat uzaklıkta bir konsere gittiğini düşünenen Joanna, kendini Chip’in ailesinin büyüdüğü bölgede yer alan bir alışveriş merkezinde buluyor. Chip burada evlenme teklifi ediyor. 2003’te ise evleniyorlar. Ardından ilk mağazaları Magnolia’yı açıyorlar.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Joanna Stevens Gaines (@joannagaines) on

 

Hayalimdeki Ev ne zaman başladı?

Joanna’nın kişisel blogunun bir TV yapımcısı tarafından keşfedilmesiyle “Hayalimdeki Ev” çekimleri başlıyor. Çift, ilk kez arandıklarında dolandırıldıklarını düşünmüş.

5 çocuk sahibi çift, 2016 yılında yayımladıkları “The Magnolia Story” adlı hayat hikayelerini anlatan kitapla çok geçmeden “çok satanlar” listesinde yer aldı.

Ne diyoruz? Chip ve Joanna sonsuza kadar....?

Hayalimdeki Ev'in tüm bölümlerini izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.