1. Kris Jenner

Kris Jenner, altı çocuğu ve 10 torunu ile dünyanın en ünlü ailelerinden birinin annesi. Robert Kardashian ile ilk evliliğinden Kourtney, Kim, Khloe ve Rob; Caitlyn Jenner ile evliliğinden Kendall ve Kylie olmak üzere toplam 6 çocuğu var. Bir röportajında küçüklüğünden beri büyük bir aileye sahip olmak istediğini hatta bizzat 6 çocuk diye belirttiğini söylüyor.

kalabalık aile

2. James Van Der Beek 

"Dawson's Creek" dizisiyle ünlenen James’in eşi Kimberly'den beş çocuğu var. 10 yaşındaki Olivia, 8 yaşındaki Joshua, 6 yaşındaki Annabel, 4 yaşındaki Emilia ve 2 yaşındaki Gwendolyn. Çift, çocuklarıyla zaman geçirmeyi çok seviyor.

kalabalık aile

3. Angelina Jolie - Brad Pitt

Bir zamanlar Holywood’un en gözde çifti olan Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin altı çocuğu var. 

14 yaşındaki Shiloh ve 12 yaşındaki ikizler Knox ve Vivienne öz; 19 yaşındaki Maddox, 16 yaşındaki Zahara ve 17 yaşında olan Pax ise çiftin evlat edindikleri çocukları. Jolie, çocukları izlerken hızla büyüdüklerini ve onlar sayesinde kendisini yeniden keşfettiğini belirtiyor.

kalabalık aile

4. Madonna

Madonna'nın da altı çocuklu karma bir ailesi var. İlk çocuğu, Carlos Leon’dan olan kızı Lourdes. 1996 doğumlu ve şu an 24 yaşında. İkinci çocuğu, oğlu Rocco 2000 yılında Guy Ritchie'yle olan evliliğinden dünyaya geldi.  Ritchie ve Madonna aynı zamanda, şu anda 15 yaşında olan oğulları David Banda'yı evlat edindiler. Mercy ile ikizler Stella ve Estere ise şarkıcının boşandıktan sonra evlat edindiği çocukları.

kalabalık aile

5. Eddie Murphy

Eddie Murphy'nin yaşları 2 ile 32 arasında değişen 10 çocuğu var. 

Efsanevi komedyenin 1989 doğumlu en büyük çocuğu Eric Paulette, McNeely ile ilişkisinden. Bundan yalnızca bir yıl sonra ise Tamara Hood’dan ikinci çocuğu Christian dünyaya geldi. Eski eşi Nicole Mitchel’den beş çocuğu var: 31 yaşındaki Bria, 28 yaşındaki Miles, 26 yaşındaki Shayne, 21 yaşındaki Zola ve 19 yaşındaki Bella. Mitchell’le ayrıldıktan sonra ise Mel B ile ilişkiye başladı ve bu ilişkiden de kızları Angel doğdu. Üstelik burada da bitmiyor. Nişanlısı Paige Butcher ile dokuzuncu ve onuncu kez baba oldu. Kızı Izzy 2016’da, oğlu Max 2018'de doğdu.

kalabalık aile

6. Tori Spelling

Tori Spelling ve Dean McDermott'un birlikte beş çocuğu ve McDermott'un önceki evliliğinden bir oğlu var. 

McDermott'un ilk evliliğinden olan oğlu Jack 1998 doğumlu. Tori ile ise beş çocukları var: Liam 13, Stella 12, Hattie 9, Finn 8 ve Beau 3 yaşında. Tori, 2018 yılının Anneler Günü’nde yaptığı bir paylaşımla en küçük çocukları için ‘’Ailemizin tamamlandığını sanıyorduk ama hepimizi şaşırttın. Tam da umuda ihtiyacımız olduğu bir zamanda ailemize hayat güneşi oldun’’ diyor.

kalabalık aile

7. Justin Chambers 

Justin ve Keisha 1993'ten beri evliler, beş çocukları var: 26 yaşındaki Isabella, 23 yaşındaki ikizler Maya ve Kaila, 21 yaşındaki Eva ve 19 yaşındaki Jackson...

kalabalık aile

8. Kevin Costner

Kevin Costner, 2010 yılında yedinci kez baba oldu. Costner’ın ilk eşi Cindy Silva’dan 3 çocuğu var: Joe 33, Lily 34 ve Annie 36 yaşında. Bridget Rooney ile olan ilişkisinden oğlu Liam 1996 yılında dünyaya geldi. 2004 yılında evlendiği eşi Christine Baumhartner ile ise 3 çocukları var: Cayden 13, Hayes 12 ve Grace 10 yaşlarında.

kalabalık aile

9. Gordon Ramsay

Gordon Ramsay ve eşi Tana'nın beş çocuğu var. En küçüğü Nisan 2019'da doğdu. Ramsay'in ilk dört çocuğu Megan, ikizleri Jack ve Holly ve Matilda; en küçük kardeşleri Oscar doğduğunda sırasıyla 21, 19 ve 17 yaşlarındaydı.

kalabalık aile

10. Alec Baldwin

Alec Baldwin ve eşi Hilaria’nın beş çocukları var: 7 yaşındaki Carmen, 5 yaşındaki Rafael, 4 yaşındaki Leonardo ve 2 yaşındaki Romeo. Beşinci çocukları ise geçtiğimiz aylarda dünyaya geldi. Baldwin’in ayrıca eski eşi Kim Basinger’den Irlanda isminde bir kızı var.

kalabalık aile

11. Mick Jagger

Mick Jagger'ın sekiz çocuğu, beş torunu ve bir de torunun çocuğu var. 

Jagger'ın çocuklarını en büyüğünden en küçüğüne sıralıyoruz. Marsha Hunt’tan 50 yaşındaki Karis. Bianca Jagger ‘dan 49 yaşındaki Jade. Jerry Hall’dan 36 yaşındaki Elizabeth, 35 yaşındaki James, 29 yaşındaki Georgia ve 23 yaşındaki Gabriel. Luciana Gimenez Morad’dan 21 yaşındaki Lucas ve son olarak Melanie Hamrick'ten 4 yaşındaki Devaraux.

kalabalık aile

12. Elon Musk

Elon Musk yedinci kez baba oldu. Tesla CEO’su Elon Musk'ın ilk eşi Justine Wilson ile ilk oğulları Nathan, 2 aylıktan biraz daha büyükken ani bebek ölümü sendromundan hayatını kaybetti. Ardından beş oğulları daha oldu: ikizler Griffin ve Xavier ve üçüzler Damian, Saxon ve Kai. Musk’ın 2020 Mayıs ayında ise kız arkadaşı Grimes’ten bir oğlu oldu.

kalabalık aile

13. Clint Eastwood 

Ünlü aktörün sekiz çocuğu var: Laurie 67, Kimber 56, Kyle 52, Alison 48, Scott 34, Kathryn 32, Francesca 27 ve Morgan 24 yaşında. Laurie'nin biyolojik annesi hala bilinmiyor. Doğduğunda evlatlık verilmişti ve yetişkin olana kadar babasının Eastwood olduğunu öğrenemedi. Kimber, bir dublör olan Roxanne Tunis ile ilişkisinden. Kyle ve Alison, eski eşi Maggie Johnson’dan. Scott ve Kathryn kız arkadaşı Jacelyn Reeves’den. Francesca'nın annesi aktris Frances Fisher. En küçük kızı Morgan'ın annesi ise 1996-2013 yılları arası evli kaldığı haber sunucusu Dina Ruiz'dir.

kalabalık aile

14. Mia Farrow

Mia Farrow’un toplamda 14 çocuğu var. Farrow'un eski eşi Andre Previn’den Matthew, Sascha ve Fletcher; eski partneri Woody Allen’dan Ronan başta olmak üzere dört çocuğu var. Ayrıca hayatı boyunca 10 çocuğu evlat edindi. Fakat çocuklarından üçü vefat etti. Lark 2008 yılında 35 yaşında, Tam 2000 yılında 19 yaşında kalp rahatsızlığı nedeniyle ve Thaddeus 2016 yılında 27 yaşında intihar ederek öldü.

kalabalık aile

15. Diddy

Diddy'nin en büyük oğlu Justin 1993’te dünyaya geldi. Daha sonra Kim Porter ile 13 yıllık ilişkisi sürecinde 1991 doğumlu oğlu Quincy'yi evlat edindi. Oğlu Christian ve ikiz kızları D'Lila ve Jessie dışındaysa Sarah Chapman’dan olan kızı Chance var.

kalabalık aile

Veee gönüllerin 1 numaralı kalabalık ailesi Busby'ler yeni bölümleri ile 3 Nisan'da itibaren her cumartesi TLC'de! 

kalabalık aile