Kim, şu an Kelly ile aran nasıl? Nasıl bir ilişkiniz var?

Kim: Şu an bana dik dik bakıyor!

Kelly: Evet, dikkat et!

Kim: Programı izledikten sonra ilişkimiz iyi bir yönde gelişti. Matt ile daha sağlıklı ve sağlam bir ilişkimizin olması için Kelly ile de bunun üzerine çalışıyoruz. Ancak zaman zaman tabii ki anlaşmazlıklarımız oluyor ama sanırım bu kaçınılmaz. Genele baktığımızda bu konu üzerine ikimizin de emek verdiğini görebilirsiniz.

Kelly, hayallerini süsleyen, Matt için istediğin ideal gelin adayı nasıl olmalı?

Kelly: Benim için mükemmel bir gelin Matt’in önünde ya da arkasında yürümemeli, daima yanında olmalı. Bu hayatı paylaşacak ‘eş’ olmalılar. “Ben” ya da “benim” olmamalı sadece “biz” dedikleri bir hayatları olmalı.

anasının kuzusu

Bu çok romantik ve etkileyici bir cevap oldu. Peki birbirinizin en çok sevdiğiniz özellikleri neler?

Kim: Matt’in kocaman kalbini seviyorum. Bazen Kelly’ye fazla taviz verdiği için beni üzebiliyor ama…

Kelly: Çünkü öyle olması gerekiyor.

Kim: Ama genel olarak sevdiği insanlar için gözü kapalı her şeyi yapabilecek, fedakar biri.

Kelly: İşte bu doğru!

Matt: Kim’in en çok sevdiğim özelliği yumuşak kalbi. Tanıdığı herkese karşı şefkatle yaklaşır. Geçmişte Kim’e karşı bir kötülük yapmış olsanız bile Kim buna takılmaz ve asla kin tutmaz. Sabırlı ve sevgi dolu biri. Bu ailenin bir parçası olarak bu özelliklere sahip olmak çok önemli. Annemle ve benimle başa çıkabilmesi için bolca sevgi ve anlayış gerekiyor.

anasının kuzusu

İlişkinizin bu noktadan sonra nasıl gelişmesini istiyorsunuz? Hayalinizde ne var?

Kim: Kelly bana saygı duymalı ve sınırlarını bilmeli. Kelly bize biraz alan tanımalı, Matt ile ilişkimize saygı duymalı ve….

Kelly: Tamam ama hayatınız sıkıcı olur. SIKICI!

Matt: Benim ne istediğimi soruyorlar. Ben sıkıcı olmasını istiyorum. Sakinlik istiyorum. Huzur ve daha temiz bir ev istiyorum. İdeal olan hepimizin birbirinin ilişkisine saygı göstermesi. Kelly’nin bu resmin içinden tamamen çıkmayacağını biliyoruz.

Kelly: Ben resmin ta kendisiyim tatlım.

Kim: Kelly, senin eklemek istediğin bir şey var mı?

Kelly: Hayır, ben söyleyeceğimi söyledim.

Kim: Harika!

Matt, bir aylığına ıssız bir adaya bırakılsan yanında kimin olmasını istersin? Kim mi? Annen Kelly mi?

Matt: Ruh sağlığımı korumak için yalnız kalsam olmuyor mu? Gün içinde hep ikisinin arasında kalıyorum. Kim’i seçerdim çünkü annem bizi bir şekilde bulmanın bir yolunu bulur. Kim odaklı bir şekilde çalışabiliyor. Annemi de birkaç hafta sonra göreceğim için Kim’i seçerdim.

Kim: Haftalarca...

Çok politik ve güvenli bir seçim oldu.

Matt: Farkındayım!

anasının kuzusu

Hayatınızı televizyonda, bir reality programında izlemek nasıl bir duyguydu?

Matt: Hayatlarımızın televizyonda göz önüne serildiğini görmek farklı bir duygu. Evde, kendi çektiğiniz videoları izlemek gibi… Çekilirken de, arkadaşlarımızla izlerken de çok keyif aldık. Bol kahkaha attığımız anları vardı. Ama aynı zamanda “Gerçekten böyle mi görünüyoruz?” diye bizi düşündürten zamanları da oldu. Ancak biz hep keyif alarak izledik.

Kim: Evet, hayatını dışarıdan izlemek çok sıra dışı bir düşünce. Biz bu hayatı yaşıyoruz ve bu sayede dışarıdan başka insanların da neler düşündüğünü gördük. Bu gerçek bir deneyimdi ve böyle bir fırsatımız olduğu için minnettarız. Ancak garip olduğunu da inkar edemem. Ya sen Kelly?

Kelly: Birçok arkadaşım kendimi ekranda izleyip izlemeyeceğimi sordu. Parti yapacak mısın diye soranlar da vardı. Parti yapmadık ancak birlikte izledik. Böylece fark ettim ki televizyon gerçekten 5 kilo fazla gösteriyor. Göbeğimi ve boynumu gerdirmem gerektiğini fark ettim.

Kameraların önünde tartışmak nasıl bir duyguydu? Ya da kameralar olduğu için sorunların üstesinden gelmek daha mı kolay oldu?

Matt: Kameralar bizim için bir şey değiştirmedi. İzlediğiniz gibi hiçbir şeyi içimizde tutmuyoruz. Kameraların etrafımızda olması, günlük hayatımızda birbirimizle etkileşimimizi ya da kızgınlıklarımızı dile getirmemize engel olmadı.

Kim, ilişkinizin hangi evresinde Matt’in bir ana kuzusu olduğunu keşfettin?

Kim: Bir süre anlamadım. Matt ile bir-iki yıldır birlikteydik. Santa Monica’daki evimizde yaşıyorduk ancak bazı şartlar değişince annesinin yanına taşındık. Daha önce sık sık mesajlaştıklarını, telefonla görüştüklerini biliyordum. Yakın olduklarının farkındaydım ancak Kelly’nin yanına taşındıktan sonra tam bir ana kuzusu olduğunu gördüm. Onları birbirinden ayırmanın imkansız olduğunu fark ettim. Benim için şaşırtıcıydı.

anasının kuzusu

Ailenizin ve arkadaşlarınızın programı izledikten sonra verdiği tepki ne oldu?

Kim: Ailem ve yakın dostlarım neler yaşadığımı bildiği için onlarda bir şok etkisi yaratmadı. Çok sık görüşmediğim daha uzak arkadaşlarım için sürpriz oldu. Kelly’nin yaptıklarına katlanmaya çalışmamın çılgınlık olduğunu düşündüler. Ancak çok eğlenerek izlediklerine eminim.

Evdeki gündelik yaşamınızda birbirinizin katlanamadığınız alışkanlıkları neler?

Kim: Kelly çok dağınık ve düzensiz yaşıyor. Durmadan süpürge yapıyorum, mutfağı temizliyorum. Çoraplarını tezgahta, ayakkabılarını etrafta bırakır. Her yerde kirli bulaşık olur.  Bir görseniz…

Kelly: Yalan söylemiyor. Gerçekten öyleyim.

Kim: Sanırım bu konuda çok dırdır ediyorum ve seni rahatsız ediyorum ama dağınık bir alanda yaşamayı sevmiyorum. Temiz bir evde yaşamayı seviyorum.

Kelly: Kim’in rahatsız eden bir alışkanlığı… Evden çalışıyorum ve gün boyu Zoom üzerinden toplantılarım oluyor. Kim her sabah ben toplantıdayken kendine smoothie yapıyor. Buzları ve malzemeleri miksere atınca çok fazla ses çıkarıyor. Ona bakıyorum ve Zoom’da kendimi sessize alıyorum. Tam bitirdiğini düşünüp mikrofonumu açtığımda yeniden mikseri açıp gürültü yapmaya başlıyor. Meğer buzların hepsi tamamen kırılmamış!

Kim: Amma detay verdin.

Kelly: Evimizde gerçekten neler olduğunu bilmek için onlar da detaylı istiyor.

Kim: Sanırım çok fazla smoothie yapıyorum, özür dilerim!

Matt: Annem bir iş yapmaya başlar ancak birkaç dakika sonra ne yaptığını unutur ve tamamen farklı bir şey yapmaya başlar. Ardından bana “Ben ne yapıyordum?” diye sorar. Mutfağı temizleyecektin dediğimde “Hayır, onu yapmak istemiyorum” der. Sonra kendini gün boyunca oyalayacak çok garip bir şeye odaklanır. Annemin bir şeye odaklanmasını sağlamak gereçekten çok zor.

Kelly: Bir gün sen de yaşlanacaksın.

Matt: Kim’e gelince…

Kim: Ben senin hakkında sinir bozucu bir alışkanlık söylemedim.

Matt: Sinir bozucu hiçbir şeyi yok.

Kim: Evet. Çok iyi cevap!

Kelly: Buzların ve smoothie’lerin dışında.

Düğününüzü planlamaya başladınız mı? Nasıl gidiyor hazırlıklar?

Matt: Düğün planları konusu korona nedeniyle henüz netleşmedi. Nasıl bir düğün olacağını henüz kararlaştırmadık. Bizi izlemeye devam edin.  

Özellikle balayı planlarınızı öğrenmeyi heyecanla merak ediyoruz.

Kelly: Evet, çok güzel zaman geçireceğiz!   

Görünen o ki kalabalık bir balayı olacak!

       

anasının kuzusu