1. Untitled Goose Game

Bu oyunda bir kaz oluyorsunuz, evet evet yanlış duymadınız bir kaz. Oldukça eğlenceli olan bu oyunda bir İngiliz köyünde köylülere karşı birçok yaramazlık yapıp bulmacalar çözüyorsunuz. Tek oyunculu olmasına rağmen bulmacaları çözme kısmında tüm aile fertlerine ihtiyacınız olacak!

Oynanabilir Platformlar: Windows, Mac, PlayStation 4, Xbox One, ve Nintendo Switch

aile oyunları

2 Dream Daddy: A Dad Dating Simulator

Bu oyunda nasıl bir baba olmak istediğine karar veriyorsunuz. Çocuğunuz ile birlikte bir şehirde yaşamaya başladığınız bu oyunda ne kadar sosyal olabileceğinizi görüyorsunuz. Dream Daddy oyununu takım olarak oynayabilir ve hareketlerinizi birlikte planlayabilirsiniz.

Oynanabilir Platformlar: Windows, Mac, Linux, PlayStation 4 ve Nintendo Switch

aile oyunları

3. Luigi’s Mansion 3

Bu oyun özellikle ebeveynlere çok tanıdık gelecek. Luigi ve arkadaşları bir otele giderler ancak orada onları birçok sürpriz beklemektedir. İster tek başına isterseniz çok oyunculu olarak bu oyunu oynayabilirsiniz.

Oynanabilir Platformlar: Nintendo Switch

aile oyunları

4. Monopoly

Arkadaş ve aile ortamlarının vazgeçilmezi, bir klasik olan Monopoly'i oynamak içn artık bir araya gelmenizde gerek yok. Oyunu akıllı telefonunuza indirerek, 4 kişi internet üzerinden uzakta olsanız dahi birlikte eğlencenize devam edebilirsiniz. Ayrıca banka kimseye emanet olmadığı için para kaçırmak da yok. :) iOS ve Android uyumlu. 

aile oyunları

5. Stardew Valley

En fazla 4 kişi ile oynanabilen bu oyunda yapabileceğiniz çok şey var! İster arkadaşlarınızla sosyalleşin isterseniz çiftlik kurun. Daha bir çok şeyi yapabileceğiniz bu oyun size eğlenebilmeniz için doyasıya etkinlik ve zorluklar sunuyor.

Oynanabilir Platformlar: Windows, PlayStation 4, Nintendo Switch ve Xbox One 

aile oyunları

6. Snipperclips

Bu oyun özellikle çocuklarınızla oynayabileceğiniz yaratıcı bir oyun olarak öne çıkıyor. Birbirinden farklı şekillere girebilen kâğıt karakterler ile engelleri aşmaya çalışacağınız bir takım oyunu. Bulmacaları birbiri ardına çözerken ailenizi daha iyi tanıyacaksınız.

Oynanabilir Platformlar: Nintendo Switch

aile oyunları

7. Cluedo

Suç araştırma kuşağı sevenler için harika bir oyun geliyor. Cluedo'da ipuçlarını topla, katili, nerede ve nasıl öldürdüğünün tahmin et. Üstelik internet üzerinden arkadaşlarınızla birlikte de oynayabilirsiniz. iOS ya da Steam üzerinden indirebilirsiniz.

Ailenizle evde oynayabileceğiniz 10 oyun

8. TLC İle Pişir: Cooking Simulator

Bugüne kadar öğrendiğin yemek bilgini şimdi oyunda gösterme zamanı. Üstelik mutfakta yapamadığın çılgınlıkları burada yapabilirsin. Her şeyin senin kontrolünde olduğu bu oyunda aile üyelerin en iyi yemeği kim yapacak dersiniz? Buraya tıklayarak indirebilirsin.

Oynanabilir Platformlar: Windows

9. Bee Simulator

Oyunun adında anlaşılacağı üzere bu oyunda hayatınıza bir arı olarak başlıyorsunuz. Kraliçeden aldığınız çeşitli görevler mevcut. Arı yarışlarından polen toplamaya hatta eşek arılarıyla mücadele etmeye kadar birçok farklı aksiyon var. Çocuklarınıza biraz da bilimi sevdirecek olan bu oyunu 4 kişi oynayabiliyorsunuz.

Oynanabilir Platformlar: Windows, Xbox One, PlayStation 4 ve Nintendo Switch

Ailenizle evde oynayabileceğiniz 10 oyun

10. Heave Ho!

Bir oyun hem çok basit hem de çok eğlenceli olabilir mi? İşte bu oyun tam olarak böyle. Oynayanların büyük çoğunluğunun olumlu olarak değerlendirdiği bu oyunda devasa kolları olan bir karakter oluyorsunuz ve takımınızla birlikte bitiş çizgisine doğru ilerlerken engeller karşınıza çıkıyor. Unutmayın, bu oyunda birinin hatası herkesin etkilenmesine sebep olabilir. 4 kişi oynayabileceğiniz bu oyunda şimdiden iyi eğlenceler diliyoruz.

Oynanabilir Platformlar: Windows ve Nintendo Switch

Ailenizle evde oynayabileceğiniz 10 oyun