BAĞIMLI ÇİFTLERİN MÜCADELESİ

Lindsey’nin görünürde harika bir hayatı vardır. Mükemmel bir işi, onu seven kocası ve mutlu bir evi... Kendisinin yemek, kocasının ise alkol bağımlılığı, aileyi çıkmazı olmayan bir yola sokar. Dr. Now’a başvuran Lindsey, hayatını değiştirecek bu yeni yolculukta sevdiklerinden destek alabilecek mi? Yoksa tek başına mı kalacak?

AĞIR YAŞAMLAR

TEK BİR OLAYLA HAYATI TEPETAKLAK OLDU

Bir zamanlar bağımlılık danışmanı olan Bethany Stout, şu an kendini ölüme sürükleyen bir bağımlılığın pençesinde… Sigorta dolandırıcılığı ile suçlanan Bethany’nin hayatı bu gelişme ile alt üst olmuş ve acılarını yemekle bastırmaya başlamış. Bethany hem kızlarını hem de hayatını yeniden kazanmak için Dr. Nowzaradan’ın kapısını çalıyor.

AĞIR YAŞAMLAR

LENFOMALARI SONU OLACAK

J.T. Clark, 400 kiloyu geçen ağırlığı ile artık hareket kabiliyetini kaybetmiş. Yemek bağımlılığı sadece bacak bölgesinde 100 kiloluk lenfoma oluşmasına neden olmuş. Dr. Now’un diyetiyle Clark için işler hastanede de yolunda gitmiyor. Yemekleri hayatından çıkarmasıyla daha sinirli ve depresif bir kişiliğe bürünüyor. Clarke, sağlıklı bir hayata kavuşabilecek mi?

AĞIR YAŞAMLAR

KİLOLARI HAYALLERİNİN SONU OLDU

Sevgilisiyle birlikte müzik grubu kurmanın hayallerini kuran Travis, 300 kiloyu geçen ağırlığı ile bu hayalinden uzaklaşıyor. Herhangi bir enstrüman çalamayacak kadar hareket yetisini kaybeden Travis, Dr. Now’dan sihirli bir çözüm bekliyor. Ancak yemek bağımlılığının ardında yatan nedenleri önce kendi kişisel yolculuğu ile çözmeli.

AĞIR YAŞAMLAR

DR. NOW'U EN ÇOK KORKUTAN HASTA

1.50 boyu 300 kilo ağırlığı ile Joyce Del Viscova, Dr. Nowzaradan’ın bugüne kadar gördüğü en zorlu hastalardan biri…  Kreş işleten Joyce, kilosunun artması ve hareket etmekte zorlanmasıyla iş yerini kapatarak, hayalindeki işe veda etmiş. Yedikleri hakkında Dr. Now’a da yalan söylemekten çekinmiyor. Joyce’un kilo verebilmesi için annesiyle yüzleşip travmalarını atlatması gerekiyor. Başarabilecek mi? Hep birlikte izleyeceğiz.

AĞIR YAŞAMLAR

ŞEYTANLARI İLE YÜZLEŞİYOR

Seana Collins henüz 22 yaşında ve 317 kilo… Onu bağımlılığın kucağına atan düşmanları ile yüzleşirken yanında en sevdiği ilacı yemekler olmayacak. Seana bu yolculuğunu başarıyla tamamlayabilecek mi?

AĞIR YAŞAMLAR

AĞIR YAŞAMLAR'IN 7. SEZONUNDAN DUYGULANDIRAN HİKAYELER