Diana Bunch 

280 kiloyu geçen ağırlığıyla Diana Bunch, kiloları nedeniyle işinden atılmış. Diana, yeğenleri sayesinde Dr. Now’a başvurdu. Operasyonu ve diyet programı sayesinde 120 kilo vermeyi başardı.

Amber Rachdi

Ağır Yaşamlar’ın en şaşırtan değişimlerinden bir tanesi şüphesiz Amber Rachdi’ye ait. Henüz 23 yaşında 300 kilo olan Amber, üniversiteden ayrılmak zorunda kalıyor. Dr. Now ile tanıştıktan sonra 200 kilo verdi. Bu yolcuğunu Instagram hesabından da sık sık paylaşan Amber, birkaç yıl önce evlendiğini duyurmuştu.

19-02/04/amber.jpg

Brittani Fulfer

300 kiloyu geçen Brittani, zayıflamak için eşiyle birlikte Dr. Nowzaradanı ziyaret etti. Ameliyat ve Dr. Now’ın diyet programı ile 200 kilo verdi. Brittani yolcuğunu şu sözlerle anlatıyor: “Kilolarım benim hapishanemdi. Şimdi özgürüm, her istediğimi yapabiliyorum."

19-02/04/brittany.jpg

Christina Phillips  

Fazla kiloları nedeniyle evden çıkmaya utandığını belirten Christina, sağlıklı bir şekilde zayıflamak için Dr. Nowzaradan’a başvuran isimlerden. Mide ameliyatı ve Dr. Nowzaradan’ın diyet programı ile sağlığına kavuşan Christina, o kadar çok kilo verdi ki Dr. Now 8 kilo geri almasını istedi. Christina Phillips Ağır Yaşamlar’ın en sıkı dönüşümlerinden birini yaşıyan kahramanlarından olarak hafızalara kazındı.

#video_18274#

Nikki Webster

295 kilo olan Nikki, işini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalınca Dr. Now’dan destek almaya karar veriyor. Nikki toplamda 204 kilo verdi. Düzenli egzersizi hayatının bir parçası haline getiren Nikki, kısa bir süre önce evlendiğini açıklamıştı.

19-02/04/nikki.jpg

Paula Jones

Paula’nın eşi fazla kiloları nedeniyle hayatını kaybedince genç kadın Dr. Nowzaradan’dan yardım alabilmek için Teksas’a taşınmayı göze aldı. Paula toplamda 181 kilo vermeyi başararak sağlıklı bir hayat sürmeye başladı.

Chuck Turner 

Eski eşinin öldürülmesiyle hızla kilo almaya başladığını belirten Chuck, Dr. Nowzaradan’a başvurduğunda 310 kilonun üzerindeydi. Mide küçültme ameliyatı ve doğru diyet programı ile 196 kilo vermeyi başardı.

19-02/04/32704_ep203_009-1.jpeg

Zsalynn Whitworth  

Zsalynn, mide küçültme ameliyatının ardından bir yıl içinde 112 kilo verdi. Hareket etmekte zorlanan Zsalynn hayatına yeniden kavuştu. Ancak eşi Gareth, Zsalynn’nin tekrar kilo almasını istedi. Sağlık hayatına kavuşan Zsalynn kocasından boşanma kararı aldı.

Laura Perez

Laura Perez ile Ağır Yaşamlar’da ilk tanıştığımızda tekerlikli sandalye ile hareket ediyor ve oksijen tüpüne bağlı olarak hayatını devam ettirebiliyordu. Laura, Dr. Nowzaradanın çalıştığı en hayati riske sahip hastalardan biri oldu. Laura Perez, 187 kilo vermeyi başardı.

19-02/04/laura.jpg

Melissa D. Morris

Ağır Yaşamlar ve Dr. Nowzaradan ile ilk kez Melissa’nın hikayesiyle tanıştık. 296 kilodan 62 kiloya düşen Melissa inanılmaz bir değişim geçiren isimler arasında yer alıyor. 12 yıl boyunca anne olmak isteyen Melissa, sağlıklı kilosuna kavuştuktan sonra 3 kez bu heyecanı tattı.

Daha fazla ilham veren Ağır Yaşamlar dönüşümleri için buraya tıklayabilirsiniz.