18-12/07/assanti-1544177638.jpg

 

Düşman kardeşler

Steven ve Justin kardeşler birbirinin baş düşmanı... Anneleri tarafından küçükken terk edilen kardeşler birer yemek bağımlısı. Dr. Nowzaradan'dan yardım almaya karar veren Steven 330 kilo, ona bu uzun yolculukta eşlik edecek kardeşi Justin ise 270 kilo.

18-12/07/agiryasamlar2.jpg

"Justin, ağabeyi Steven ile aynı evde olmaya bile katlanamıyor."

“Her şey odaya gizlice pizza istemesiyle başladı.”

Kardeşlerin babaları, Steven’ın yemek bağımlılığını bu sözlerle anlatıyor. Çareyi Dr. Nowzaradan’a başvurmakta bulan Steven, ailesiyle birlikte Houston’a doğru uzun bir yolculuğa çıktı. Ancak kardeşi Justin tedavi olmaktan vazgeçip eve geri dönmeye karar verdi.

18-12/07/agiryasamlar1.jpg

“O bir manipülasyon ustası”

Steven, zayıflama programına başlıyor ancak kısa sürede hastane çalışanlarının hayatlarını kabusa çeviriyor. Bitmek bilmeyen istekleri nedeniyle, Dr. Nowzaradan çareyi Steven’i hastaneden atarak bir eve yerleştirmekte buluyor. Ancak dertler burada da bitmiyor.

18-12/07/agiryasamlar8.jpg

Bir acilden diğerine

İlaç bağımlılığı nedeniyle durmadan bölgedeki acil servisleri arayarak ağrı kesici alan Steven’a müdahale Dr. Now’dan geliyor. Steven, tedavi olmayı kabul ediyor ancak bu kararı yine de kendisini durdurmaya yetmiyor ve ilaç arayışına devam ediyor.

18-12/07/agiryasamlar4.jpg

Daha da fazla kilo alan Steven’a Dr.Now’dan yeni ve son bir müdahale geliyor. 307 kiloya düşen Steven, yeni bir umutla tedavi ümitlerini arttıyor ve kardeşiyle olan sorunlarıyla yüzleşmeye karar veriyor. Justin ise yeniden ameliyat olma fikrine kendini alıştırıyor.

 18-12/07/agiryasamlar5.jpg

"Justin, Steven'ın yokluğunda bir hobi dükkanı açtı ancak bu girişimi başarısız oldu."

Ağır Yaşamlar tarihinin en inatçı, en zor katılımcıları Assanti kardeşler yeni maceraları ile geri dönüyor. Bakalım kardeşler Dr. Nowzaradan’ın yardımıyla değişime hazır mı? Ağır Yaşamlar: Şimdi Ne Yapıyorlar? Assanti Kardeşlerin hikayesiyle 12 Aralık’ta sadece TLC’de.

18-12/07/agiryasamlar6.jpg

Steven ve Justin'le henüz tanışmayanlar varsa, bölümler burada. ?