1. Çene Hizasında Bob Kesim

2021 saç trendleri listemize şu anda hakim olan en çekici saç kesimlerinden biriyle başlamak istiyoruz.

Çene uzunluğundaki bob kesim küt saçlar, Kaia Gerber, Irina Shayk, Hailey Bieber gibi süper modellerden Margot Robbie, Emilia Clarke ve daha pek çok yetenekli aktrislere kadar birçok ünlü tarafından hayranlık uyandıran en çarpıcı ve yine de çabasız şıklık sağlayan saç stillerinden biridir.

2021 saç kesimler

2. Orta Uzunlukta Salaş Küt Kesim

Listemizdeki bir sonraki saç trendi, muhtemelen dünyanın her yerindeki birçok kadın tarafından tercih edilen en yaygın orta uzunlukta saç kesimi olan modern dağınık küt kesim…

Bu saç kesiminin en harika avantajı, minimum şekillendirme çabası gerektirmesi ve aynı zamanda her zaman modaya uygun görünmesi, birçok insanı ve özellikle de sürekli meşgul olan ve saç şekillendirme için fazla zamanı olmayanları kendine çekiyor.

2021 saç kesimler

3. Düşük Topuz ve At Kuyruğu

Her iki saç modeli de, zahmetsizce şık ve son derece ışıltılı havasıyla kadınları cezbeder.

Bununla birlikte, her iki saç stilinin en önemli avantajları, çok fazla şekillendirme süresi gerektirmemeleri. Ayrıca yaş, yüz özellikleri veya diğer niteliklerden bağımsız olarak çoğu kadına uygundurlar.

2021 saç kesimler

4. Modern Kısa Saçlar

Yine bu yılın bir diğer hayranlık uyandıran saç trendi, belirgin hatların olduğu ve aynı zamanda pek çok ünlü, influencer ve diğer tanınmış kişiler tarafından sevilen çok zarif bir görünümle öne çıkan çağdaş kısa kesimidir.

Bu kısa kesiminin önemli avantajı, onunla hiçbir şey yapmanıza gerek kalmamasıdır çünkü kendi başına yeterlidir. Öyleyse, cesur makyajlardan hoşlanıyorsanız ve kısa saçlarınızla oynamaktan korkmuyorsanız, kesinlikle bu kesimi denemelisiniz.

2021 saç kesimler 

5. Omuz Uzunluğunda Dalgalı Saçlar

Son birkaç yıldır saç trendlerini takip ediyorsanız, büyük olasılıkla orta uzunlukta saç kesiminin günümüzün en belirgin trendlerden birine doğru yavaşça geliştiğini biliyorsunuzdur.

Bunun dışında, bu kesimle ilgili en güzel şey, herkese uyan nefis omuz uzunluğunda dalgalara sahip olabilmenizdir. Başka bir deyişle, şaşırtıcı bir 2021 saç kesimi arıyorsanız, orta uzunlukta bir kesim sizin için mükemmel bir seçenek olabilir.

2021 saç kesimler

6. Çarpıcı Katlı Kesim

Katlı kesim, saç şekillendirme için bol miktarda esneklik ve çok yönlülük sağlarken, son yılların en çarpıcı kesimlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Aslında, 2021'in en büyük saç trendlerinden biridir, bu da bu kesim ile çok sayıda güzel saç modeli göreceğiniz anlamına gelir.

Üstelik bu saç kesiminde, saçın kalitesi ne olursa olsun hacim ve doku verebilmesi ve eğer saçlarınız doğası gereği kalın ve ağırsa onu hafifletip daha yönetilebilir hale getirebilmesidir.

2021 saç kesimler

7. Dağınık Kabarık Saçlar

Uzun yıllar boyunca, popüler saç modelleri, tek bir saç bile dışarı çıkmadan kusursuz olma eğilimindeydi; ancak o zamanlar değişti ve şimdi insanlar daha organik ve aynı derecede güzel görünen doğal ve zahmetsiz saç stillerine yöneliyorlar.

2021 saç kesimler

8. Uzun Örgüler

2021’de uzun örgülü saç modelleri çok moda olacak. Bu yüzden uzun saçlarınız varsa ve onlarla çeşitli saç deneyleri yapmaktan hoşlanıyorsanız, o zaman kesinlikle bu modaya uygun saç stilini bu yıl denemeniz gerekiyor.

2021 saç kesimler

9. Kurdeleli Saç Modelleri

Bu trendle ilgili en iyi şey, basit düşük at kuyruğu veya topuzlardan gurur verici kabarık saç modellerine kadar yapabileceğiniz çok sayıda şekillendirme seçeneği olması. Hepsi nefes kesici olacak!

2021 saç kesimler

10. Hacimli Sahil Dalgaları

Hala herkesin dikkatini çekebilecek şaşırtıcı ve hacimli dalgalara sahip olmayı özlüyor musunuz? Cevabınız evet ise, o zaman hiç şüphesiz katlı bir saç kesimi yapmanız ve plaj dalgalarını denemeniz.

Bu saç stiliyle ilgili sevdiğimiz şey, herkesi memnun etmesi ve hem günlük rahat görünümler hem de balolar, doğum günleri gibi daha resmi etkinlikler için de iyi bir seçenek sunar.

2021 saç kesimler

11. Saç Aksesuarları

Saç aksesuarları son zamanlarda süper bir geri dönüş yaptılar. Dahası, bugünlerde aksesuarlar, sevimli saç tokalarından, saç bantlarına, eşarplardan kurdelelere ve eski okul bandanalarına kadar çok çeşitli unsurları içeriyor.

2021 saç kesimler

12. Çarpıcı Karamel Balyaj

Sizi bu yılın en lüks ve modaya uygun renklerinden biri olan karemel tonlarında balyaj ile tanıştıralım.

Bu renk hakkında sevdiğimiz şey, herhangi bir kesimi gerçekten iyileştiren ve  düz ya da dalgalı saç stilinde inanılmaz görünen farklı sıcak alt tonlara ve parlak vurgulara sahip olmasıdır.

2021 saç kesimler

13. Açık Kahverengi ve Sarı Röfle

Her mevsimle uyumlu tonlarla tanışın!

Parlak vurgularla çok dikkat çekmek istemiyorsanız, röfleleri daha ince vurgularla gösterebilirsiniz.  

2021 saç kesimler

14. Kırmızının 50 Tonu

Renk tonu ile gerçekten göze çarpan, sessiz kırmızı ve koyu kahverenginin harika bir karışımı olan göz alıcı bir kırmızı...

Bu saç rengi, özellikle kıvırcık veya dalgalı saç modeli ve daha koyu ten rengiyle birlikte, büyüleyici görünen en seçkin saç rengi trendleri arasında yer alıyor. 

2021 saç kesimler